مقاله بررسی غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی فیلم نشاسته گندم

 مقاله بررسی غلظت گلیسرول بر ویژگی  های فیزیکی فیلم نشاسته گندم

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی فیلم نشاسته گندم دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی فیلم نشاسته گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسی غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی فیلم نشاسته گندم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی فیلم نشاسته گندم :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

بهاره صابری – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
مهسا مجذوبی – استادیار دانشگاه شیراز
عسگر فرحناکی – دانشیار دانشگاه شیراز

چکیده:

نشاسته یکی از ارزان ترین بیوپلیمرهای کربوهیدراتی است که فیلم هایی با خواص و ظاهر مناسب تشکیل میدهد ولی مشکل اصلی آن آبدوستی نسبتا بالا و خواص مکانیکی نسبتا ضعیف فیلم های حاصل از آن در مقایسه با فیلم های سنتزی رایج می باشد هدف از انجام این تحقیق بررسی امکان تهیه فیلم خوراکی از نشاسته گندم و غلظت پلاستیسایزر برویژگیهای فیلم حاصله است بدین منظور از مخلوط 5 گرم نشاسته طبیعی گندم براساس وزن خشک با 100 میلی لیتر آب مقطر و غلظت های مختلف گلیسرول 0و20و30و40 و50درصد براساس وزن خشک نشاسته به روش قالب ریزی فیلم تهیه گردید تاثیر گلیسرول بررنگ حلالیت درآب نفوذپذیری نسبت به بخار آب WVP و خصوصیات مکانیکی مورد بررسی قرارگرفت کمترین WVP درفرمول تهیه شده درحضور 20% گلیسرول مشاهده شد.

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
عنوان محصول دانلودی: مقاله بررسی غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی فیلم نشاسته گندم
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به مقاله بررسی غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی فیلم نشاسته گندم را در ادامه مطلب ببینید
مقاله بررسی غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی فیلم نشاسته گندم

دانلود این فایل