مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن

 مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
محمود یلمه – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
محمدباقر حبیبی نجفی – استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
فرشته حسینی – استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:
هدف : رنگ آناتو یک رنگ طبیعی ایمن برای کاربردهای خوراکی است که میتواند به عنوان جایگزین رنگهای سنتزی به کار رود. هدف از انجام این پژوهش، دستیابی به شرایط بهینه استخراج رنگ از دانه آناتو و رسیدن به بالاترین راندمان ممکن بوده است. مواد و روش ها : جهت استخراج رنگ آناتو از روش کاستلو استفاده شد. و جهت بهینه سازی شرایط استخراج از روش آماری رویه ی سطح پاسخ استفاده شد. فاکتورهای دما، زمان، نسبت وزنی دانه آناتو به حلال و نسبت کلروفرم به استون به عنوان متغیرهای آزمایش در نظر گرفته شد. آزمایش در دو تکرار و انجام شد. شدت رنگ را بوسیله اسپکتروفتومتر و جهت تعیین راندمان استحصال رنگ، مقدار پودر رنگی پس از خشک شدن توزین شد. نتایج و بحث : نتایج نشان داد فاکتورهای دما و نسبت دانه به حلال بر استخراج رنگ بیشترین اثر را دارند. افزایش دما ابتدا باعث افزایش رنگ شده ولی با افزایش بیشتر موجب تخریب رنگدانه می شود. افزایش نسبت دانه به حلال نیز ابتدا باعث افزایش رنگ شده ولی در ادامه به علت اشباع شدن حلال افزایشیدر میزان رنگ مشاهده نمی شود. حلال کلروفرم نسبت به استون میزان رنگ بیشتری را استخراج می کند. نتیجه گیری کلی : شرایط دمایی 60 درجه سانتیگراد، زمان 2 ساعت، 100 درصد کلروفرم و نسبت دانه به حلال 9/33 درصد، بیشترین میزان رنگ با راندمان 5/3 میلی گرم بر گرم دانه استخراج می شود.

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم
با سلام،محصول دانلودی مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن و بررسی کامل هدایت میشوید

مقاله بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن

دانلود این فایل