مقاله تاثیر اسید هیومیک و سطوح مختلف شوری بر ویژگی های جوانه زنی و رشد اولیه گیاه دارویی خرفه (Portulaca Oleracea)

 مقاله تاثیر اسید هیومیک و سطوح مختلف شوری بر ویژگی های جوانه زنی و رشد اولیه گیاه دارویی خرفه (Portulaca Oleracea)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر اسید هیومیک و سطوح مختلف شوری بر ویژگی های جوانه زنی و رشد اولیه گیاه دارویی خرفه (Portulaca Oleracea) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اسید هیومیک و سطوح مختلف شوری بر ویژگی های جوانه زنی و رشد اولیه گیاه دارویی خرفه (Portulaca Oleracea) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تاثیر اسید هیومیک و سطوح مختلف شوری بر ویژگی های جوانه زنی و رشد اولیه گیاه دارویی خرفه (Portulaca Oleracea)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اسید هیومیک و سطوح مختلف شوری بر ویژگی های جوانه زنی و رشد اولیه گیاه دارویی خرفه (Portulaca Oleracea) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
عباس یزدانی – دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد
روح الله نادری – استادیار دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی داراب، دانشگاه شیراز
احسان بیژن زاده – استادیار دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی داراب، دانشگاه شیراز
مجید پاینده – دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد

چکیده:
به منظور مطالعه اثر اسید هیومیک بر جوانه زنی گیاه دارویی خرفه در شرایط شوری آزمایشی در آزمایشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد در سال 1391 انجام گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تکرار انجام گرفت که فاکتور اول شامل اسید هیومیک در 3 سطح (صفر، 25 و 50 میلی گرم در لیتر) و فاکتور دوم شامل پتانسیل منفی در 4 سطح (صفر، 2-، 4- و6- بار) با استفاده از نمک کلرید سدیم بود. نتایج نشان داد با افزایش سطوح شوری از پتانسیل – 2 بار، درصد و سرعت جوانه زنی و رشد اولیه بذرهای خرفه کاهش معنی نشان داد (p<0.05) به طوری که در سطح بالای شوری ( 6 – بار) بذرها جوانه نزدند. کاربرد اسید هیومیک اثر مثبت و معنی داری بر ویژگی های جوانه زنی و رشد اولیه بذرهای خرفه داشت به طوری که تیمار 50 میلی گرم اسید هیومیک در لیتر نسبت به شاهد 10 درصد جوانه زنی را افزود. برهمکنش شوری و اسید هیومیک نیز معنی دار بود (p<0.05). و این اسید آلی توانست از اثرات مضر شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه گیاه دارویی خرفه بکاهد. به طور کلی نتایج نشان داد که کاربرد اسید هیومیک در مناطق مستعد تنش شوری می تواند باعث افزایش مقاومت بذر این گیاه دارویی در مرحله جوانه زنی شود.

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
با سلام،محصول دانلودی مقاله تاثیر اسید هیومیک و سطوح مختلف شوری بر ویژگی های جوانه زنی و رشد اولیه گیاه دارویی خرفه (Portulaca Oleracea) آماده ارائه به شما پژوهنده عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله تاثیر اسید هیومیک و سطوح مختلف شوری بر ویژگی های جوانه زنی و رشد اولیه گیاه دارویی خرفه (Portulaca Oleracea) هدایت میشوید
مقاله تاثیر اسید هیومیک و سطوح مختلف شوری بر ویژگی های جوانه زنی و رشد اولیه گیاه دارویی خرفه (Portulaca Oleracea)

دانلود این فایل