مقاله تأثیر کاربرد اسید آمینه و باکتری آزوسپریلیوم رشد بر توسعه رویشی و عملکرد دانه آفتابگردان درشرایط تنش کم آبی

 مقاله تأثیر کاربرد اسید آمینه و باکتری آزوسپریلیوم رشد بر توسعه رویشی و عملکرد دانه آفتابگردان درشرایط تنش کم آبی

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر کاربرد اسید آمینه و باکتری آزوسپریلیوم رشد بر توسعه رویشی و عملکرد دانه آفتابگردان درشرایط تنش کم آبی دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کاربرد اسید آمینه و باکتری آزوسپریلیوم رشد بر توسعه رویشی و عملکرد دانه آفتابگردان درشرایط تنش کم آبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تأثیر کاربرد اسید آمینه و باکتری آزوسپریلیوم رشد بر توسعه رویشی و عملکرد دانه آفتابگردان درشرایط تنش کم آبی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کاربرد اسید آمینه و باکتری آزوسپریلیوم رشد بر توسعه رویشی و عملکرد دانه آفتابگردان درشرایط تنش کم آبی :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پژوهشهای کاربردی در علوم و مهندسی
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
میترا خیبری – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تاکستان، گروه زراعت، تاکستان، ایران
جهانفر دانشیان – موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، کرج
هادی اسدی رحمانی – مؤسسه تحقیقات خاک و آب
سعید سیف زاده – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تاکستان، گروه زراعت، تاکستان، ایران

چکیده:
جهت ارزیابی تأثیر باکتری افزاینده ی رشد آزوسپیریلیوم و محلول پاشی آمینواسید بر توسعه رویشی و عملکرددانه آفتابگردان در شرایط مختلف رطوبتی، در تابستان 1389 در شهرستان زنجان، سه آزمایش جداگانه بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 4 تکرار اجرا شد و تجزیه واریانس بر اساس تجزیه مرکب انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل تنش کم آبی در 3 سطحA1:آبیاری بعد از 60 میلی متر تبخیرA2 آبیاری بعد از 120 میلی متر تبخیر وA3بعد از 180 میلی متر تبخیر از سطح تشتک تبخیر)، باکتری آزوسپریلیوم در 3 سطحB1عدم کاربرد باکتریB2تلقیح با سویه21,B3تلقیح با سویهOFو اسیدآمینه در 2 سطحC1عدم مصرف وC2مصرف اسید آمینه) اعمال شد. مقایسه میانگین اثرمتقابل آبیاری و باکتری آزوسپریلیوم بر عملکرد دانه در شرایط مصرف اسید آمینه نشان داد که عملکرد دانه تا آبیاری 120 میلیمتر تقریباً ثابت بود، ولی در شرایط آبیاری 180 میلیمتر کاهش شدیدی داشت. نتایج نشان می دهد که استفاده از اسید آمینه و باکتری آزوسپریلیوم هر یک به تنهایی باعث افزایش عملکرد می شود، اما مصرف توأم این دو عامل باعث کاهش عملکرد دانه می گردد

برای مشاهده توضیحات کامل تر اینجا کلیک کنید
با سلام،محصول دانلودی مقاله تأثیر کاربرد اسید آمینه و باکتری آزوسپریلیوم رشد بر توسعه رویشی و عملکرد دانه آفتابگردان درشرایط تنش کم آبی آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله تأثیر کاربرد اسید آمینه و باکتری آزوسپریلیوم رشد بر توسعه رویشی و عملکرد دانه آفتابگردان درشرایط تنش کم آبی و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله تأثیر کاربرد اسید آمینه و باکتری آزوسپریلیوم رشد بر توسعه رویشی و عملکرد دانه آفتابگردان درشرایط تنش کم آبی

دانلود این فایل